Uvjeti korištenja

Dobro došli na internet stranice zdravakuhinja.com

Korištenjem bilo kojeg dijela zdravakuhinja.com i svih njegovih dijelova i podsiteova tvrtke Terracon d.d. automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Autorska prava

Terracon d.d. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i progamerski kod).
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internet stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autroskih prava zdravakuhinja.com, a i podložno je tužbi.
Sadržaj objavljen na zdravakuhinja.com može se koristiti samo za individulane potrebe korisnika. Prenošenje sadržaja s portala dozvoljeno je isključivo uz navođenje izvora te linka na originalni sadržaj. Uvijek kada to okolnosti dozvoljavaju prije prenošenja ili redistribucije sadržaja internet stranica zdravakuhinja.com potrebno je zatražiti pismenu suglasnost uredništva.

Zaštita privatnosti

zdravakuhinja.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja internet stranica. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Terracon d.d. neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
zdravakuhinja.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke dobivene tijekom korištenja internet stranica ( podaci o računalu, internet provideru, browseru, tzv. kolačiće…) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke zdravakuhinja.com koristi u svrhu prikupljanja informacija o korisnicima, kako bi na taj način poboljšao kvalitetu sadržaja i prilagodio ga svojim posjetiteljima.

Sadržaj dobiven od korisnika i posjetitelja internet stranica

zdravakuhinja.com nije vlasnik sadržaja koji objavljuju posjetitelji na stranicama zdravakuhinja.com. Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, video uradci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno autorski radovi ( u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na zdravakuhinja.com. Posjetitelji prihvaćaju da za poslane materijale ne zahtjevaju te da im neće biti isplaćena novčana ili koja druga nadnada za njih.
Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na istu polažu autorska prava.

Obveze korisnika

Korisnicima zdravakuhinja.com strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način.
  • objavljivanje, slanje irazmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenja moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • svjesno objaljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera ili hadvera i telekomunikacijske opreme.

Linkovi na druge internet stranice

zdravakuhinja.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.
Sve sadržaje internet stranica zdravakuhinja.com koristite na vlastitu odgovornost i zdravakuhinja.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van zdravakuhinja.com isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. zdravakuhinja.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Izmjene uvjeta korištenja.

zdravakuhinja.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.